Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
ljudi, jel se vi zajebavate ili ne shvatate ironiju, kojom se balasevic najcesce sluzi? ono na pocetku o maternjem jeziku je definicija ironije, a vi ga zbog toga napljuvaste.
Quote from: kojot on 17 Decembar, 2008, 19:48:26ljudi, jel se vi zajebavate ili ne shvatate ironiju, kojom se balasevic najcesce sluzi? ono na pocetku o maternjem jeziku je definicija ironije, a vi ga zbog toga napljuvaste. Ma sto mi naprica...kako li ti jedini ukapira njegovu ironicnu poruku! Izgleda da je ni svi Hrvati nisu ukapirali na koncertu....A ``shahovnicu`` sigurno nosi jer voli Kasparova...
Kolko god sam se trudio da ukapiram, i kasnije pominjanje rodnog Maribora, i svega, ipak mi malo neukusno. Kapiram njegov stil i način razmišljanja, ali ... Dobro, nije loše ni da se sprdnjom i zajebancijom prevaziđu sve prepreke, ali opet...
Kojote, z..bi sad bill hicksa. On nije u ovoj temi. Nego nam kazi zasto je Djole obuko shahovnicu..ovaj put bez ironije...da mozemo svi da razumemo i tebe i njega
Pa bilo bi krajnje licemerno da ga ovde nešto napadam, kad znam ogroman broj njegovih pesama. Smatram ga za jednog od boljih kantautora u Srbiji. Mislim da je sve ovo mogao da preskoči, sa ironijom ili bez nje. Majicu je možda morao da obuče, da ne bi imao problema on ili članovi njegovog orkestra. Stvarno ovo nisam razumeo, ali sačekajte, sigurno će ga neko od novinara pitati zašto je to izjavio na koncertu pa neka objasni. Ajde da se ne pravimo velike patriote i veliki srbisti. Pa cela Hrvatska estrada je ovde u Srbiji dobrodošla i odlično prihvaćena od strane publike. Pre 20-tak dana su ''Novi Fosili'' bili u Centru Sava ili Areni...i mnogi drugi, da ne nabrajam. Mrka je spomenuo Olivera Dragojevića. Pa on je javno izjavio da nikada neće doći u Srbiju iz njemu znanih razloga i nije došao. Ne bi ih trebalo upoređivati. Đole je jako inteligentan čovek i sve ovo ima nekakvog smisla...
ne, stavio je sahovnicu da zajebava hrvate. ne da ih zajebava zato sto su hrvati, vec da se podsmeva njohovom nacionalizmu. njegova prica o hrvatskom i srpskom jeziku je takodje zajebancija na racun hrvata, njihovom novogovoru, insistiranju na razlikama... djole je veoma inteligentan lik i zna kako da podjebava.