Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Quote from: Neli_n1 on 08 Jun, 2009, 19:29:49Zbog takvih kuvarica poput tebe sam i izgubio apetit Kako ti mozes znati kakva sam ja kuvarica???
Zbog takvih kuvarica poput tebe sam i izgubio apetit
Pa predpostavljam...plavusa...garant ne znas nista bez kuvara
ja ne biram mnogo przio sam paprike i jaja
QuotePoslao: Popovic ja ne biram mnogo przio sam paprike i jaja
Poslao: Popovic ja ne biram mnogo przio sam paprike i jaja
daaa,danas sam jeo zeludac.cisto meso,misici, nema trunke masnoce
Poslao: Popovic ex pa ja kolko mogu s moj studentski potencijal..prihvatam!
QuoteQuotePoslao: Popovic ja ne biram mnogo przio sam paprike i jajaQuotedaaa,danas sam jeo zeludac.cisto meso,misici, nema trunke masnocepa i nije ti neki meni.....eve ja te pozivam na belu čorbicu....i toj domaću....pa mlogo još salate........i krompirići iz rernu....i ima kolači....za kraj....
Ni ja , već danima
Poslao: DinaA ovo i lici ko neka dijeta Gogo,a Popovic treba nesto za debljanje
Neli_n1 ..a ovaj Gogo prica o nekom zivotu i nejelu,e gde li to ima?
QuotePoslao: DinaA ovo i lici ko neka dijeta Gogo,a Popovic treba nesto za debljanjepa polako.....to je za start.....ispošćen je.....ako krene s neku jaču hranu mož mu se sloša....još junski ispitni rok.....baš mi ga je žao... QuoteNeli_n1 ..a ovaj Gogo prica o nekom zivotu i nejelu,e gde li to ima?...a ovaj je zreo za ženidbu....
Quote from: Goga on 09 Jun, 2009, 22:39:10QuotePoslao: DinaA ovo i lici ko neka dijeta Gogo,a Popovic treba nesto za debljanjepa polako.....to je za start.....ispošćen je.....ako krene s neku jaču hranu mož mu se sloša....još junski ispitni rok.....baš mi ga je žao... QuoteNeli_n1 ..a ovaj Gogo prica o nekom zivotu i nejelu,e gde li to ima?...a ovaj je zreo za ženidbu.... Ha,ha,ha ti si prava,a srecna je ova koja mora da udeblja Popovica a jos srecnija ova koja se uda zaNeli_n1,vidis covek ne jede danima a zi i zdrav,kad bi nam otkrio tajnu,da se i mi 3x na dan ne mucimo. Ono sto rece o poslu...pa tek posle posla se dobro napapam.
Quote from: Dina on 09 Jun, 2009, 22:46:17Quote from: Goga on 09 Jun, 2009, 22:39:10QuotePoslao: DinaA ovo i lici ko neka dijeta Gogo,a Popovic treba nesto za debljanjepa polako.....to je za start.....ispošćen je.....ako krene s neku jaču hranu mož mu se sloša....još junski ispitni rok.....baš mi ga je žao... QuoteNeli_n1 ..a ovaj Gogo prica o nekom zivotu i nejelu,e gde li to ima?...a ovaj je zreo za ženidbu.... Ha,ha,ha ti si prava,a srecna je ova koja mora da udeblja Popovica a jos srecnija ova koja se uda zaNeli_n1,vidis covek ne jede danima a zi i zdrav,kad bi nam otkrio tajnu,da se i mi 3x na dan ne mucimo. Ono sto rece o poslu...pa tek posle posla se dobro napapam.Nazalost nisam zdrav i nije dobro preskakati obroke, sto cesce treba jesti ali pomalo-umereno.
danas sam bila u Leskovac.....na viđu sas neki prijatelji...i lele što smo krkali vrući leskovački ćevapi....sas neke vruće pogačice (na plotnu).....još ne mogu da se svrnem....i palo i po neko
Poslao: DinaGogo,a dijeta.....izostavljas izgleda dijetu u specijalnim situacijama,i krkas,krkas.
Poslao: Neli_n1Idem u goste...nadam se da ce me necim ponuditi.