Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Umetnite citatveceras neka zurka alcohol kodza a ja ce si pijem sok od breskvu
Quote from: Jack Daniel on 12 Januar, 2009, 14:40:30zajebujem alkohol definitivomlad sam covek shteta da rakija po mozgu mi sheta Dobro jutro...e ovo je za svaku pohvalu.Da li znate da jedna casica rakije unisti 4.miliona mozdanih celija,sve racune ostale prepustam vama,ali brzo racunajte.
zajebujem alkohol definitivomlad sam covek shteta da rakija po mozgu mi sheta
Ja sam posmatrajući krdo bizona u trku razvio jednu izuzetnu naučnu teoriju:Krdo bizona može se kretati onom brzinom kojom se može kretati najsporiji bizon, nikako brže od toga jer bi inače najsporiji bizonzaostao za krdom.Kad je krdo napadnuto, najslabiji ili najbolesniji bizoni su obično prvina udaru i oni prvi stradaju jer se nalaze na začelju krda.To se zove prirodna selekcija i ona je dobra za celo krdo bizona, jerse tako krdo rešava onih koji ga usporavaju u kretanju.Dakle, regularno ubijanje najslabijih članova krda je u principu dobrastvar za celo krdo.Na manje-više isti način, ljudski mozak je skup nervnih ćelija, a kaocelina funkcioniše onoliko brzo koliko najsporija ćelija možefunkcionisati. Svi znamo da preterana konzumacija alkohola uništavanervne ćelije u mozgu. Ali, zbog bioloških razloga, alkohol prvo napadai unistava najsporije i najslabije ćelije u mozgu. Na taj način,kontinualna konzumacija piva eliminiše najslabije karike u lancu prenosainformacija u mozgu, sto čini mozak bržim i efektivnijim.Zato se čovek uvek oseća pametnijim nakon par piva! Ili votke!! Ili šta god ima na žurci da se popije!!
sutra imam dva ispita,ako polozim ce bude
polozi i ja dobi neku sedmicu,sutra rezultati od ovaj drugi eve i jace vi dam na svi po jedan +