Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Majo!Manci da i oprostimo,skupio prvi snage da se javi,a sto cemo s Pericom,ima krive statistike,zene su poslovno uspesnije u svetu od muskaraca.Gledaj,kod frau Fritz nista nije slucajno,one sve isplaniraju.Perice,evo dobijas sanse da se ispravis,posto si Surdulicain.
Draga moja, mogu muskarci da pricaju sta hoce, ali mi jako dobro znamo da je jedina istinita mana kod zena 7 dana u mesecu! Druge mane ne poznajem....
Najveca zenska mana je ta sto zena nikako nema razvijen osecaj za to kad treba da prestane da pricha (zvoca)! OK je do neke mere, ali zena ne zna kad da stane..nema meru
Druge mane ne poznajem....
Shta znachi to, da mogu da se ispravim jer sam Surdulichanin?
...i da si pravichna, slozhila bi se da sam u pravu.
Quote from: Perica on 17 Januar, 2009, 22:49:19 ...i da si pravichna, slozhila bi se da sam u pravu. Ma ona da je pravicna, ne bi cas bila Surdulicanka, a cas Hrvatica, a cas iz EU. Koj zna zasto si ti Surdulicanin...mozda cu i ja budem Eskim uskoro...
E moj Mancic,teta je kozmopolitanka.A k tomu i feministkinja.
Quote from: Dina on 17 Januar, 2009, 22:57:22E moj Mancic,teta je kozmopolitanka.A k tomu i feministkinja.Jel ovo ekonomsko promidzbeni program za feministicke ideje i sam pokret kao takav???
ma jok, time je htela verovatno da kazhe neshto lepo o sebi... Biti "Kozmopolitanka" ne znachi to iznositi, nego neko drugi to treba da iznese umesto tebe... bar ja tako mislim...feminizam, treba ukinuti, jer on vishe vredja zhenu nego mushkarci...
Super ti to manco kuzis,pa zar ne vidis da je tacno,ono sto sam rekla.Zena radi uspesno 7 poslova a na 8 misli.No sto mozes,feminizam je pokret sadasnjice i buducnosti.
A osmi li je onaj... znas na sto mislim...
...zeni treba dosta novaca u ostvarivanju svojih ambicija.
pa sad,sve je relativno,samosvesnost zene nije nikakva uvreda za zenu.