Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pošto već imamo temu, "najgori Srpski proizvod" da vidimo šta su ili koji su po Vama najbolji Srpski proizvodiJa bi reko da su najbolji Srpski brend Ljudi, dobri su takodje Eurokrem, Mančmelou, Jafa, Šljivovica naravno, burek kao Srpski brend, ajvar......
... Toliko smo pametni da bi trebalo malo i da izvozimo tu pamet...
Evo opet primera kako politika i sve što je vezano za nju ulazi u svaku temu. Vratite se temi!!!Mislim da je najbolji srpski proizvodi: suva šljiva, domaća rakija (šljivovica o šljive džanarike!!) i svinjsko meso od svinja ''mangulica''....
.... Ja sam ovu temu razumeo kao:najbolji IZVORNI srpski proizvod...ono što potiče baš iz Srbije. Zbog toga sam i naveo ona tri proizvoda. Mislim i da bi naše oružje iz ''Zastave Kragujevac'', kao i gume iz pirotskog ''Tigra'' trebalo ovde spomenuti....
Quote from: police on 20 Januar, 2009, 19:21:29.... Ja sam ovu temu razumeo kao:najbolji IZVORNI srpski proizvod...ono što potiče baš iz Srbije. Zbog toga sam i naveo ona tri proizvoda. Mislim i da bi naše oružje iz ''Zastave Kragujevac'', kao i gume iz pirotskog ''Tigra'' trebalo ovde spomenuti....Slažem se i ja sa tobom, i kad si već pomenuo suve šljive,... Prvi izvozni posao Srbije u SAD 1897. godine bio je izvoz 40.000 tona suvih šljiva u vrednosti 30 miliona dolara. Taj posao Srbiju je izbavio iz krize!ali, da ne pametujem ja mnogo, pročitaj ovaj fantastičan tekst,... koji sve govori,....http://www.agropress.org.rs/index.php?strana=clanak&tekstID=928
Ja mislim da je najbolji srpski brend PAMET. Toliko smo pametni da bi trebalo malo i da izvozimo tu pamet. A što je veoma interesantno, pamet se najbolje razvija u najnerazvijenijim krajevima Srbije. Tako da, recimo, u Vladičinom Hanu žive najpametniji ljudi u celoj Srbiji, pa i Evropi. Uglavnom se bave filozofijom, razmišljanjem, filozofiranjem, politikarenjem... i ostalim proizvodnim delatnostima. Možda bi svaki grad u Srbiji trebao da izvozi svoju pamet u neke druge razvijenije gradove po Srbiji i Evropi.
Burek
Quote from: Popovic on 21 Januar, 2009, 15:57:05BurekDali je burek srpski proizvod ? Za mene najači srpski proizvod ti je leskovačko roštilj meso i pljeskavice i ćevapi što se prave od njega
Prvi izvozni posao Srbije u SAD 1897. godine bio je izvoz 40.000 tona suvih šljiva u vrednosti 30 miliona dolara. Taj posao Srbiju je izbavio iz krize!