Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kad čovek želi nekog da ''ocrni'' to može kad poželi, najteže je kad neko mora da sagleda stvari sa realnošću. Na ovom svetu nema savršenih ljudi, samo je malo onih koji svoje mane priznaju.Nikad ne polazimo od sebe, već uvek kritikujemo druge.A sad odgovor na postavljeno pitanjeU svim Javnim preduzećima postoje lica za bezbednost, kojia su zadužena i za takve slučajeve. Kad Vi budete došli u ovom preduzeću kao ovlašćeno lice za pomenute slučajeve budite ubeđeni da će te dobiti sve odgovore.Veliki pozdrav.
Mi u Vodovodu bar pokušavamo da budemo bolji, što nije slučaj sa drugim pojedincima , no nismo ovde da bi odgovarali na tvoje i provokacije tebi sličnih, već smo tu zbog onih koji imaju iskrenih nedoumica po pitanju vode i kanalizacije, i onih koji žele da se konsultuju sa nama po pitanju problema vezanih za vodosnabdevanje.O tome koliko vredimo, svako ima prava da da svoje mišljenje.Pozdrav...
'', ipak ste savršeni, zar ne ??
odgovor za Mrka 72Poprečne rešetke u ul. Karađorđevoj koje su postavljene da sakupljaju atmosfersku vodu su očišćene još 13.03. tj. ono što je moglo biti očišćeno.Naime Poprečna rešetka koja se nalazi kod kuće Boboana Markovića ne može biti za sada u potpunosti očišćena zato što jedan deo rešetke nepostoji, postojao je ali je odnet, pa bi u slučaju da je u celosti očišćena vi imali problem sa saobraćajem. Što se tiče poprečne rešetke koja se nalazi blizu Vaše kuće očišćena je u potpunosti.
pa zasto deca iz prekodolce idu u sveti savu u han? nek idu u prekodolce u skolu da ne mora ovi iz vodovod da se muce da ciste. il neka idu preko trach
Quote from: Popovic on 08 April, 2009, 21:08:19pa zasto deca iz prekodolce idu u sveti savu u han? nek idu u prekodolce u skolu da ne mora ovi iz vodovod da se muce da ciste. il neka idu preko trachJa bi Popovica za predsednika vodovoda...molim admina da otvori temu za glasanje...ima ga izglasa cel' Han Chovek ima idealno reshenje, zar ne vidite
Posto ja nemam ADSL ni digitalni fotoaparat , mislim da bi bilo dobro da svako ko naleti na neku divlju deponiju to slika i postavi ovde sa datumom ispod i da to bude neka vrsta domaceg zadatka za nadlezne ako su to oni a ako nisu nadam se da ce obavestiti komsije (Weber).
Da li se planira neka akcija čišćenja ulica i javnih površina i njihovo sređivanje zbog dolaska delegacije potencijalnih investitora 14. aprila?Bilo bi lepo da se napiše kakvi planovi postoje za uređenje parkova i sl. ako ih ima naravno. Hvala i pozz
Eeeeeeeej ljudi!!! Ko je ovde glavni? Josh pre 10 dana plivaju gomna 20m od moju kucu!!!! Ce se izdavimo be. To je odma kod skretanje nakude crkvu. Chuo sam da je prijavljeno, pa kad ce se radi? Sad kad upekne i ovoj sunceeeee...liiiiiii. Ako ocete da kruzite oko crkvu a da ne ulazite u njeno dvorishte s gomna na djonovi.... Hvala lepo!