Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
suspendovao je radnikaiz pekare te zadruge zato ssto je ukrao jedan hleb.Gvozdenovich je agenciji Beta rekao da je to uccinio "za primerdrugima koji zzele da kradu".On je naveo da svi radnici u pekari imaju pravo na dva besplatna hlebadnevno, s obzirom da vech visse od pet meseci unazad ne primaju plate. Zatekao sam Milana Simicha kako umesto dva iz pekare iznosi trihleba. Milan Simich (42) je iz kurssumlijskog sela Pljakova, odakle vechvisse od 20 godina svakodnevno pessacci do posla, udaljenog sedamkilometara od njegove kuche.Ima trojicu maloletnih sinova, a zzena mu je umrla pre tri godine.Simich je kazao da je u veoma tesskoj materijalnoj situaciji, jernjegova plata u pekari iznosi oko 4.000 dinara, a proteklih pet mesecinije primao ni to."Bio sam prinudjen da uzmem joss jedan hleb, jer moram nahraniti decu.
Akciju je pokrenuo Vlaja kosarkas ili ti Simba basket, a u pravu su za prostitucijujednom oko pola 5 skoro 5 uvece video sam kombi iza postu kude pokuplja hanske kurvice pa pravac trnovac ima da gi raskinkam da pukne bruka po han!!!
Quote from: Chchkolj on 17 Septembar, 2007, 11:15:05Akciju je pokrenuo Vlaja kosarkas ili ti Simba basket, a u pravu su za prostitucijujednom oko pola 5 skoro 5 uvece video sam kombi iza postu kude pokuplja hanske kurvice pa pravac trnovac ima da gi raskinkam da pukne bruka po han!!!Ccccc....Pa zar i ovo Chchkolj ima po ovaj nas Vladicken? Ja stvarno ne mogu da verujem,al sam ne obavestena sine.. Pa kad one spavaju kad u pet krecu za Trnovac...
Pa evo da ne bude da smo mi iz policije zaštićeni više od drugih građana, obavestiću vas da mi je u noći 05/06.03.2009. godine od strane NN lica obijen podrum i to u zgradi u ulici Moše Pijade. Tom prilikom je iz podruma odmeto 3 ručne mašine (2 bušilice, 1 brusilica), jedno mini tocilo za oštrenje noževa, sitan alat i bicikl marke ''Capriollo'' crveno sive boje. Šteta i nije preterano velika, ali ovo je već 5 put u poslednjih nekoliko meseci da se obijaju podrumi na ovoj lokaciji i to već počinje da me nervira. U nekoliko navrata, oštećeni je bio moj prvi komšija i šteta koja je njemu naneta je znatno veća. Policija je došla odmah po pozivu,izvršila uviđaj i sledi dalji rad na pronalaženju NN izvršioca.Ako ste bili u ovakvoj ili sličnoj situaciji, dajte neki konstruktivni predlog kako bi se građani sami dodatno zaštitili.I ako slučajno vidite moju biciklu, javite mi....
А живог ме интересује колко ће да добије тај жандар. По некој логици ствари једно 15 година, ваљда?
demokratsku vlast i samostalne sudove