Welcome to Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Author Topic: Ku?ke  (Read 6715 times)

0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.

23 Mart, 2009, 17:55:46
 • Deda meraklija
 • ****
 • Posts: 790
 • Ocena: +200/-7
 • Gender: Female
 • Hvala bogu shto sam ateista
Ovde cu da stavim ovu "zensku osobinu" koju je opisao moj profesor psihometrije Petar Kostic. Da bude nauk mushkarcima koji ih ne "prepoznaju"... Nije nikakvo vredjanje, vec se radi o inteligentnim zenama koje znaju kako da koriste mushkarce
"Motor je ochigledno seksualni simbol. To se naziva falusni simbol koji se krece. To je produzetak jednog tela, snaga koja se nalazi izmedju nogu"-Dr Bernard Dajmond sa univerziteta za kriminologiju u Kaliforniji
23 Mart, 2009, 18:43:44
Reply #1
 • Deda meraklija
 • ****
 • Posts: 790
 • Ocena: +200/-7
 • Gender: Female
 • Hvala bogu shto sam ateista
Kako prepoznati zene koje muskarce koriste kao narkomani drogu? Za njih se u tekstu koristi metaforični pojam "kučke". Pre nego što naziv uvredi bilo koju ženu neka pročita kraj priče. Za muškarce određenog psihološkog kova koristi se bogatija leksika poput termina "džukele", "ovce" i "ošišane ovce". Ništa u pežorativnom smislu. Samo kao pojmovi koji će bliže odslikati neke osobine ljudi.

Svakako je poznato da se u novije vreme sve više se piše o "najdužem ratu" u istoriji ljudske civilizacije: sukobu muškog i ženskog pola na pozornici života. Potpuno je izvesno ko će biti pobednik; kao u svakom sukobu pobediće jači; dakle žene. Ono što nije izvesno je da li će to biti pobeda za dobrobit ili štetu ljudskog roda. Ma koliko bio sumljiv i ženama i muškarcima, kao potpisnik rada pod gornjim naslovom, pozivam muškarce da se opamete i da viteški prihvate poraz te da zajedno sa pobednikom porade na biljitku obeju strana. Uvređenost muškaraca (" nas žene ne razumeju"), tvdoglavo insistiranje na "biološkoj opravdanosti svekolike muške dominacije" kada se sve okolo ruši u istorijskom nastupanju ženskog roda ili neinteligentno (ničim argumentovano) tvrđenje da su muškarci jači od celog "ženskog sveta" jednostavno ničemu dobrom ne vode - vode zlu: smanjenju humane reprodukcije i porastu broja muških homoseksualnih zajednica (što je isto, samo malo gore).

Ovaj radu ne govori o svim ženama već o jednoj njihovoj podvrsti (koju, po gruboj proceni, čini oko 20% žena) koje su strateški mudrije i taktički lukavije od oko 90% muškaraca: one koriste mušku slabost da uvećaju svoju snagu, ali tako da u slasti pobeđivanja zastranjuju  drogirajući se sopstvenom moći muškarčevom slabošću. One su zavisnici, a svi gubitnici. "Kučke" ne služe na čast svom rodu, ali baš njih briga: "u ljubavi i ratu sve je dozvoljeno". Kako prepoznati žene koje muškarce upotrebljavaju kao narkomansku potrošnu robu?  To je problem ovog rada.  Ko su "kučke"?

Njena su dva svojstva međusobno kompenzatorna i jedna je intervenišuću osobinu. Kompenzatorna svojstva su fizička atraktivnost, koja nije napadna, i inteligencija koju one mudro prikrivaju "{minkom naivnosti". Međutim moderator varijabla koja "kučke" čini opasnim i bespoštednim protivnicima jeste intervenišuća osobina samodovoljnosti ili sebičnosti sa primesom psihopatske nemogućnosti davanja i primanja ljubavi koja je sopstveni izbor - "veto na bliskost i iskrenost. Zašto su prva dva svojstva kompenzatorna? Zato što nijedno samo nije dovoljno, a oboje je neophodno: glupa i lepa žena neće biti "kučka" već prostitutka, kao što će superinteligentna i ružna postati  nesrećna intelektualka koju će koristiti manje pametne muške "džukele" u građenju akademske karijere ili sticanju novca.  Ko je "džukela"? To je osoba muških seksualnih primarnih karakteristika i sekundarnih psiholoških svojstava "kučke": izbegava direktno sukobljavanje, krije sopstvena osećanja, laže i lažima manipuliše, vešt je s rečima,...  Da definišem i još dva međusobno slična pojma: "ovca" i "ošišana ovca". "Ovca" je, potencijalno, svaki muškarac, prirodna lovina "kučke". Ipak, za "kučke" su "trofejni muškarci" oni koji imaju neku komparativnu prednost, spram ostale muške sabraće u vidu priznate snage: novca, pameti, karijere, predaka, dru{tvene moći ili od svega toga pomalo. "Ošišana ovca" je muškarac koji je, mudrom taktikom "kučki" ostao bez komparativnih prednosti.

Ipak je  sveti zadatak svake "kučke" je da izazove muškarčevu slabost, da od njegu učini "ovcu"  i da iz toga profitira. Naravno, opravdano se postavlja pitanje zašto bi ovo bila stalna karakteristika ponašanja nekih žena u relaciji sa svim muškarcima. Ili drugim rečima, zašto bi to bio oblik nehemijske zavisnosti nekih žena? Zato što ih takvo ponašanje snažno stimuliše,   ima visoku rezistentnost na gašenje, postaje stil življenja,  a ne samo mehanizam preživljavanja aktuelnih situacija, postaje neodoljiva potreba i vezanost "kučke" za njih, premda "njeno fizičko stanje nije promenjeno". Ukratko, jednom "kučka" - ceo život "kučka".

Kada često "šiba" veći broja muškaraca "kučka" se ponaša  kao da je pod uticajem droge sa stimulativnim svojstvima. Marić (Nata)  piše da "kokain, ekstazi, amfetamin ..." deluju stimulativno, i objašnjava da hemijski stimulisano stanje osobe "...prati osećaj snage, moći, euforije, snažno zadovoljstvo sobom i prava grandioznost". To je, po mom mišljenju, dosta tačan opis i doživljavanja "kučke" kada manipuliše muškarcima. "Aktivna opijumska supstanca" muškaraca za "kučke" nije njihov seks već njihovo divljenje, "gutanje pogledima" i uopšte bihevioralni znaci slabosti koja se graniči sa umnom poremećenošću u njenom prisustvu. "Kučke" žele da ih pažnjom  obasipaju i oni muškarci, koje oni same ne mogu da smisle, niti da zamisle, ni u ružnom snu, kao partnere Drugim rečima, "kučkama" je seks samo sredstvo, i to ne jedino. To što muškarci skoro nikada ne uspeju da dopru  do ovog nivoa razumevanja još je jedan dokaz njihove intelektualne ograničenosti, barem u sferi logike konkretnog (o čemu će još biti reči).

U fazi mamljenja i zavođenja "kučke" ponašaju se kao sve žene: nežne su, podatne, ugađaju... ali maksimalno odlažu trenutak fizičkog susretanja sa partnerom. To ipak čini u optimalnom trenutku kada već partner počne da gubi nadu i motivaciju. "Kučka" ga, proračunato ugosti na raskošnoj trpezi telesnosti - "ovca" se u nju zakuca svom snagom svoje ljubavi, značajno pojačane glupošću, i tek tada (i to polako) ona počinje da mu otvara vrata pakla. Ovaj model ponašanja odlikuje one "kučke" koje umeju da uživaju u telesnosti. Verovatno, nema muškraca, pogotovu mlađeg i sigurnog u svoju polnu ulogu koji neće biti oma|ijan ovom čarolijom.
"Motor je ochigledno seksualni simbol. To se naziva falusni simbol koji se krece. To je produzetak jednog tela, snaga koja se nalazi izmedju nogu"-Dr Bernard Dajmond sa univerziteta za kriminologiju u Kaliforniji
23 Mart, 2009, 18:44:49
Reply #2
 • Deda meraklija
 • ****
 • Posts: 790
 • Ocena: +200/-7
 • Gender: Female
 • Hvala bogu shto sam ateista
Čak i zavo|enje nasuvo praktikuje tip  "kučki" koje ne uživaju u fizičkoj ljubavi, ali imaju na pretek samopouzdanja. One smatraju da je fizička prisnost nepotrebni izliv "osećanja" koji je "stranputica na pravom putu". Zgodno telo je samo platno  na koje se, "nasuvo" projektuju suvoparni verbalni mamci. "Kučka" obaspe "ovcu" svojim prisustvom i nagrađujućim verbalnim dražima i čini to sve do trenutka kada proceni da je "ovca" postala od nje zavisna. Tada, jednostavno zavrne slavinu reči - "ovca" u čudu bleji - gde si, kako si, šta radiš - zašto se, zaboga, ne javiš!?. Čak i kada nisu psihološkinje "kučke" odlično poznaju snagu promennjivog racija-potkrepljenja: muškarac je primoran da stalno igra i ulaže, da bi ponekad dobio. Samouverenost im je potrebna da bi bile efikasne u uverenju da je njeno prisustvo u vidokrugu muškarca-mete samim sobom velika nagrada i da ne treba ništa više da ulažu u vezu, odnos i komunikaciju sa partnerom. Ova podvrsta "kučki", najčešće, bira muškarce nesigurne u svoju polnu ulogu, cikličnog (depresivno-maničnog) mentalnog sklopa i "gubitničke" slike o samom sebi nezavisno od objektivnih referenci uspešnosti.

IGRE "KUČKE" I "OVCE" U TERMINIMA S-R PSIHOLOGIJE
Kada se igru "kučke" i "ovce" dešavaju se socijalno patolološki procesi koji se najčešće sreće u višim akademskim i poslovnim krugovima.  Tabelarno ću razotkriti S (stimuluse) koje "kučka" emituju, R (reakcije) koje, obično bezuslovno, odašilju "ovce" i mehanizme koji ih sjedinjuju čineći da igra teče glatko i regularno.

Tabela 1: Kako se igraju  uloge "kučki" i "ovaca"
"Kučka" emituje draž (S)   "Ovca" odgovara reakcijom (R)   Hijerarhijamehanizama
...sekundarne seksualne karateristike, re|e primarne   Salvinira, balavi
1. Požuda
... isto (kao gore), ali su draži usmerene drugim, fizićki prisutnim, "ovcama"   "Ovca-meta" peni i besno riče "kučko!"   
2.Ljubomora
... nežni pogledi i osmesi su pravi, a 
uzdasi (u bliskom kontaktu) - lažni   "Ovca" odgovara isto, ali odistinski   
3.Ljubav
... slabost, suze, očajanje   Odgovara snagom, nudi  zaštitu   
4. Samilost
... superiornu snagu i samostalnost   Pokorava se   
5. Strah
... šarmantnu manuelnu nespretnost   "Pusti, ja ću to!"   
6. Pomoć
... privlačnu društvenu otmenost   "Molim te, prati me"
   7. Sujeta
Ova tabela traži objašnjenje u sedmom mehanuzmu veze emisije i reakcije - sujeti. Stvar je prosta; šta će ti moć, vlast i novac ako ih ne pokazuješ prisustvom zgodnih žena. Kako, inače,  objasniti uspeh agencija koje nude "poslovnu pratnju" onim biznismenima koji to sebi mogu da dozvole?

Ja mislim da muškarci, ipak, uspevaju da razotkriju manipulaciju. Ali kakve vajde od toga! Tada se "kučka" brani lažima. To joj nije teško s obzirom na, kasnije, navedena svojstva vrste (ženske) i podvrste ("kučke"). "Kučke" najčešće lažu tako što menjaju mehanizam kontrole "ovcinog" ponašanja: ako "ovca", na primer,  ne reaguje očekivanom požudom, "kučka" pokreće mehanizam samilosti ili ljubavi. Nema teorije da svih sedam mehanizama jednovremeno otkaže - uvek nešto "upali". Naravno, takvo ponašanje nije dosledno ni logično. žene često, a "kučke" uvek imaju pravo da ne budu logične niti bihevioralno harmonične.

U suštini, mudra "kučke" adekvatnom emisijom navedenih signala (draži) uz suptilno psihološko pokretanje samo ovih sedam mehanizama zavisno od muškarčeve "tipizacije tkiva" može od svakog muškarca, kao latentne, da napravi manifestnu "ovcu". U suštini sve "kučke" pokazuju manje ili veće nipodaštavanje, prezir, mržnju pa i gađenje prema muškarcima. To ima svoju funkcionalnu vrednost. "U svakoj trgovini važno je da ti se mušterija gadi, jer joj na taj način daješ najmanje vremena, a uzimaš najviše para".

Sve grabljivice pa i "kučke" imaju svoje "prirodne neprijatelje". To su starenje, "džukele" i zaljubljenost. "Olinjala kučka", u nemogućnosti da tlaži muškarce i telom i duhom sve snage prebacuje na umnu stranu. Postaje militantna feminiskinja, mitinguje za "rat protiv muškaraca", muževe izlu|ije, a usedele "kučke" koriste svaku (ne baš čestu) priliku da napakoste stalnim ili povremenim partnerima. Omatorele "kučke" su netolerantne  i oja|ene. "Olinjala kučka", s porodicom i potomstvom  drži samo unuke (ne unučad) na krilu i priča im o svojim slavnim pobedama i pohodima protiv muškog roda šireći tako duh "kučke" s kolena na koleno u buduća  pokoljenja, po "ženskoj liniji".

Ali srazmerno često "kučke" postaju silovana  lovina "džukela" zato što su preterano samouverene, nekritične i omnipotentno umišljene da su svi muškarci "ovce" koje se lako daju "ošišati" i snagom duha pobediti bez opasnosti da se one same opeku vatrom kojom se  tako vešto igraju. Zato ih "džukele" ponekad prizemljuju (doslovno). 

Možda je istinska ljubav, kada ih zadesi, najveće iskušenje: zaljubljena "kučka" je "klinički mrtva". Najčešće, kučke se zaljubljuju u pametne muškarce  koji ih i fizički zadovoljavaju zato što telesno zadovoljstvo stavlja "pečat na emotivnu bliskost" čineći "kučku" beskrajno podatnom, ali i ranjivom. To je zbunjuje i povređuje.  Zato se ponaša nedosledno: čas ljubavniku pruža zvezdane trenutke života, čas ga pakleno muči. U prostorno blikom susretu je ne`na zato što je  nesposobna da, taktički ispravno, koristi svoju zlu "bihevioralnu opremu". Ona to pokušava, ali telo ima svoje probu|ene potrebe, zato, ako muški partner ne napravi grešku u pristupu  ona se lako podaje: fizički zadovoljena, a psihološki frustrirana osećanjem slabosti i nemoći, posle vo|enja ljubavi brzo se oblači i beži zato {to partnerova tragična privlačnost gubi snagu s kvadratom fizičkog rastojanja (po logaritamskoj funkciji). Dakle, u fizičkoj blizini zaljubljena "kučka" reaguje telom žene, a iz daljine dušom "kučke".
VEĆI BROJ RAZLOGA  ZBOG KOJIH  SU ŽENE VEĆE "KUČKE" NEGO  MUŠKARCI "DŽUKELE"
Ovaj deo rada je, po mom je mišljenju, najčvršće zasnovan ijako rizikujem da napuštim, dovle manifestovanu, naučnu nepristrasnost i da se "svrstam" navodeći razloge zbog kojih žene imaju biološki kontrolisane mogućnosti da postanu "kučke" pre nego muškarci "džukele". Zašto?
Lako je naći prvi razlog: njega Toševski (Jovo), neopravdano izjednačuje sa karateristikama ženskog pola (kao celine) i naziva "biovlast - seksualnosti". Građa i specifična pozicija ženinih polnih organa (skrivenost i nepristupačnost) čine je neophodnim "saradnikom" u heteroseksualnom odnosu. Ova činjenica daje moć i mogućnost da žena ponekad, a "kučka" uvek manipuliše. Manipulacija se ostvaruje trostruko: primamljivanjem, obećavanjem i spajanjem. Manipulacija je razlog da su mnoga silovanja žena teško sudski dokaziva: jedini siguran znak da je žena bila primorana na seks jesu povrede genitalnih organa. Pri prvom seksualnom odnosu, najčešće ima krvi, što otežava dokazivanje, eventualno, primenjenog nasilja. Mnoge "kučke" dugo ostaju fizički nevine (intaktne) smatrajući to svojom prednošću. Naravno, to im ne smeta da duševno budu vrlo raspusne, praktikujući sve vrste seksualnih igara osim, naravno, glavne prestave. Istini za volju nasilništvo muškarca izaziva strah žene, a uzbu|enje u strahu može izazvati lubrikaciju seksualnog alata i odsustvo povreda i pri nasilnom spajanju. Rezultat: nema vidljivih fizičkih povreda pa izgleda da je žena pristala na seks mada nije.

Emocionalnost žene bolje kontrolišu: Evo empirijski potvr|enih činjenica na omladinskim uzorcima: Rubin (Zander) iznosi podatak da se mladići lakše zaljubljuju i više pate zbog raskida veze. Manje sistematična, ali tačna su tvrđenja da žene nikada ne napuštaju muškarca - tačnije je reći da one odlaze sa drugim. Profesor Zdravković (Jezdimir) navodi tri podataka koje koristim u prilog moje teze: a) mla|e žene su manje orgazmične (upravo kada su - ako su "kučke" u njima; b) u korenu frigidnosti mnogih žena je strah da će im partner, ako im priušti orgazam, samim tim nametnuti kontrolu, i v) mnoge "ledare" imaju intezivan strah od gubitka samokontrole ako bi se bezrezervno podala muškarcu. Zapravo, tek kada se zaljube žene počinju da trpe zbog sopstvene polne neosetljivosti. Poznato je (prema Boaru i Blondelu) da su ruske "lastavice"- agenti KGB-a obučavane da glume orgazam da bi mogle, u špijunskim zadacima, da funkcionišu razumom nepomućenim sladostrasnim osećanjima. Predane istraživače ove oblasti ljudskog ponašanja treba da zbuni sklonost mnogih muškaraca da se, kompjuterskim rečnikom rečeno, zanose luksuznim "hardverom" na učtrb siromašnog "softvera" sopstvenih partnerki. Time se samo potkrepljuje "kučkino" ponašanje.

Osim verovanja nepopravivih optimista sve drugo ne govori prilog biološke snage muškog pola. Istina je da su žene jači pol. Verovatno zato neke žene biraju gerilsku taktiku "kučki" zato što im je suđeno  da žive u svetu u kome dominiraju slabiji muškarci. Evo nespornih činjenica o biološkoj  snazi žena: rađa ih se 5% manje a ima ih barem 10% više (i kada nema ratova), otpornije su na bolesti i duže žive, tri puta ređe "stanuju" u duševnim bolnicama. S druge strane, žene  osam puta re|e dižu ruku na sebe ali četiri puta češće to pokušavaju. Razlozi za ovu, naizgled, protuvurećnost sadržani su u tabeli (demonstrativnim pokušajima suicida "kučke" najsnažnije pokreću mehanizam muške samilosti).

Mišićna nadmoć muškarca i veća agresivnost su zapravo slabosti, zato što je slabija mogućnost kontrole agresivnosti i fizičke snage. @ene, inače, nemaju potrebe za sirovom snagom jer upotrebljavaju pamet u  životnoj svakodnevici. Pametne "kučke" su majstori da sopstvene želje učine muškarčevim potrebama, tako da je gola snaga ženama sasvim nepotrebna. štaviše i u spontanom seksualnom ponašanju ženska agresija je necelishodna. Lorenc (Konrad) kaže da ženina agresija sputava i slabi mušku seksualnost, dok naprotiv muška agresivnost podpiruje žensku čulnost. Isti autor tvrdi da je pitanje dominacije u ljudskim vezama osnovni uzrok međupolnih sukoba, ali se žena bori indirektnom (pasivnom), a muškarac direktnom agresijom i zato muškarac, najččešće, gubi. @ene uvek bivaju, na sudu pred 12-članom porotom blaže nego muškarci osu|ivane za ista krivična izuzev za ona u kojima je ženskost bila oruđe ostvarivanja "protivpravne dobiti" na štetu muškarca.
"Motor je ochigledno seksualni simbol. To se naziva falusni simbol koji se krece. To je produzetak jednog tela, snaga koja se nalazi izmedju nogu"-Dr Bernard Dajmond sa univerziteta za kriminologiju u Kaliforniji
23 Mart, 2009, 18:45:41
Reply #3
 • Deda meraklija
 • ****
 • Posts: 790
 • Ocena: +200/-7
 • Gender: Female
 • Hvala bogu shto sam ateista
Društveni odnosi i veze su konkretni intelektualni problemi. @ene su nadmoćnije u svim konkretnim intelektualnim delatnostima, a muškarci u svim apstraktnim. @ene imaju bolju manipulativnu sposobnost ruku i prstiju što je, nediskutabilna prednost u ljubavnim odnosima. @ene su rečitije (lakše nalaze prave reči da se izraze) i rečima postiču ubedljivost ali i zavodljivost. @ene bolje raspoznaju stanja i ljudska raspoloženja što je velika prednost u manipulacijama.
@ene odlično barataju onim što Goleman (Danijel) naziva emotivnom prezasićenošću zato što se "...žene, za razliku od muškaraca, ne ustručavaju da stupe u neprijatne prepirke". "Kučke" obilato koriste ovu  biološku odliku svoje fiziologije i hemije mozga: u oštrom sudaru sa muškarcem, savršeno vladajući emocijama, blistavo podnoseći emocionalnu prezasićenost, koristeći ubitačnu logiku konkretnog potkrepljenu rečitošću i rečnikom, nemilosrdno,  do bola "mlate" protivnika,čak i onda kada časni borci prekidaju borbu. Jedini muškarčev način da sačuva goli život je najgori - da je udari. Tako "kučka" duplira dobitak: pobedila ga je, a njega - posle svega, izjeda griža savest i osećanje krivice.

Ženina seksualnost je višestruko nadmoćna muškoj: mnoge su multiorgazmične (ako koriste sve biološke resurse), nije im potrebno da vidljivo ispoljavaju snagu strasti i imaju, što je već više puta rečeno, sjajnu kontrola požude. Samo muškarac čiji, ne tako blistav razum, često biva još više oslabljen po`udom u sudaru sa "kučkama" koje transparentno nose sopstvenu primarnu i sekundarnu seksualnu opremu mo`e napisati sledeće redove: "Vagina - oltar pred kojim svi (muškarci) kleče i klanjaju mu se. Od dana kada nas izbaci iz sebe. mi uporno nastojimo da se vratimo u nju pomoću lukavstva, slatkorečivosti ("kada muškarac tuče ženu njenim vlastitim oružjem"), udvaranja i komplimenata, ili, jednostavno - novcem. Muškarci su gubili imanja, kraljevi su abdicirali, brat je izdao brata, padale su vlade - sve zbog te male rupice radosti kojoj tepamo mačka,  mačkica, karakterna osobina, pi*ka, pi*kica  - i raj nebeski".

Doslovno u svim Bernovim (Erih Bern) seksualnim igrama žene imaju inicijativu  (u svojoj knjizi ovaj autor kao najčešće navodi sledeće igre: "Pobite se, vas dvojica", Sjaši vole", "Femkanje", "@enska čarapa" itd.). U pojmovnoj aparaturi ovog autora igre su zamena za iskrenost i prisnost, a po mom mišljenju "kučke" namerno odbacuju oboje, da bi zadobile moć. Džonson (Semjuel) veli "Priroda je ženama dala toliko moći, da je vrlo pametno što im je zakon dao tako malo". Razliku između biološke i legitimne količine moći žene nadoknađuju igrama. Korda (Majkl), s pravom primećuje da žene i kada imaju nespornu moć ne pokazuju je muškim igrama moći već seksualnim zato što "moćne kučke" doslovno vladaju "gvozdenom šakom u  somotskoj rukavici" ne čineći od sebe, muškoj konkurenciji, mrsku metu već poželjnog saradnika.

@ene su, činom rođenja, potencijalno osposobljene za "misterije izluđivanja" i "indirektnu komunikaciju". Izlu|ivanje i indirektna komunikacija je oblik ponašanja u naznakama, nedorečenostima, u kontekstu, gestovima, kretnjama, polurečenicama i aluzijama što sve ljude, muškarce pogotovu, nervira. Ipak, postoje verbalno-bihevioralne sekvence ponašanja koje pojedinca, samo one i samo njih, dovode do ludila. Drugim rečima, svako ima svoju ličnu jednačinu izlu|enosti: "kučka" vam je otkriva preciznošću medicinske laboratorije i koristi je kad joj to ustreba. Istini za volju, autorka ovih pojmova, Milenković (Snežana), ne daje mi osnove da ove dve veštine pripišem samo ženama. Ja to ne činim: jedino "kučke" obema vladaju do perfekcije. Zapravo, obe veštine su sublimacija svega pobrojanog i čista suština snage intelekta, logike konkretnog i upravljanja sobom spram nesavršenosti muških entiteta. Ove dve veštine pružaju mogućnost "kučki" da udara bespoštedno, sa nevinim osmehom na licu, i da se izvuče iz sukoba ako muški jadničak postane  drzak, neprijatan, nasilan ili najčešće - svetroje.

Da zaključim, ako ćelite zanimljiv život gubitnika, ako maštate o mazohističkim "slastima" odaberite "kučke" za partnerke - one će vam sve želje uslišiti. Prosečan muškarac (od onih 90%) nema nikavnih šansi da pobedi "kučku", a da joj  ne promeni lični opis neinteligentnom snagom sopstvenih šaka. Bedna manjina muškaraca doraslih "kučkama", ako se ne računaju  njihova braća "džukele" ("muške kučke"), moraju biti praktično (ne statistički) značajno superiorniji u oblasti glave, novčanika i prepona (količine nisu merilo već kvaliteti) da bi se mogli kako-tako nositi sa ženama koje "igraju prljavo", kako kaže Nikolson (Džek) veliki empiričar u oblasti mog istraživanja.
"Motor je ochigledno seksualni simbol. To se naziva falusni simbol koji se krece. To je produzetak jednog tela, snaga koja se nalazi izmedju nogu"-Dr Bernard Dajmond sa univerziteta za kriminologiju u Kaliforniji
23 Mart, 2009, 18:49:59
Reply #4
 • Deda meraklija
 • ****
 • Posts: 790
 • Ocena: +200/-7
 • Gender: Female
 • Hvala bogu shto sam ateista
TRI ŽIVOTNE PRIČE "KUčKI", SA KOMENTARIMA
Prva priča: Kako je jedna "kučka" silovana?
Imala je pre tog zadesa jednu televizijsku promociju: "vrtela se", večerima, na 1. programu RTS-a, krajem sedamdesetih godina, pred svaki dnevnik u 19.30 reklamirajući jednu fabriku nameštaja sa beogradskog sajma. Slučajno susreće tipa koji se, navodno, bavio režijom TV spotova. Posle pića u kafiću on predlaže da pođu "kod njega na kafu" da pogledaju uzorke scena za njen "book". Ona nije naivna, ali pristaje - "smisliću već nešto", misli u sebi. Kada su stvari krenule onako kako se i pretpostavlja ona se žestoko uskopisti i, prisebno, počinje da zapomaže. Opalio joj je samo jedan šamar uz verbalnu instrukciju "Ti radi šta god hoćeš, ja ću da te j...". I bi tako!
U ovoj  priči moj komentar je izlišan, ali ne i njen "Seks mi nije bio prvi put, jesu batine. Da sam se duže opirala više bih bila povređena, a i kući bih zakasnila". (Imala je strogog oca).

Druga priča: Druga "kućka sredila džukelu" u pokušaju silovanja
Preskočiću uvertiru uz opasku da ni ova junakinja nije bila naivna. Kad su stvari, u stanu naravno, krenule kao u prvoj priči ona nije ništa vikala, ali  se mlako opirala pri svlačenju. To je "džukelu" žestoko napalilo. On je se svukao, a ona je, polusvučena, pogledala u ... i zacenila od smeha do suza. Zbunjen, on je pita "koji ti je moj?". Ona se smeje, smeje, smeje... A onda, naglo se uozbiljivši, pita ga "Zar je to sve što imaš?! Meni se ne isplati da se svlačim, ti kreni ako si siguran da sam ti dovoljno privlačna".  Nije bio siguran, a i da jeste, čemu? Egzekutivni organ je, odjednom, postao potpuno "obeshrabren".
Komentar je umesan: silovanje nije seksualni već čin nasilja. "Džukele" se pale na strah, očaj i suze, a ne na psihološko-fizičke atrakcije žrtve. Naša junakinja je odbila, namenjenu joj, ulogu očajnice i preotela njegovu ulogu seksualnog agresora.  Time je poništila polaznu paradigmu silovanja kao agresivnog čina tražeći "kaobajagi" kvalitetan seks.

Treća priča: Da li je baš sve tako kako izgleda?
Dvojica psihologa, na koktelu, pri otvaranju Sabora, uz piće, razgovaraju. Prvi veli: "Znaš, doputovao sam sa koleginicom S. Čoveče, kako sam se narajcao vatanjem u autobusu... sad se setih, ti si jedno vreme imao vezu s njom!. Je li, bogati, kakva je u krevetu?". Kolega odgovara kratko: "Vanzemaljka, ali najpre voli ekstremno čvrst tretman. Sutradan, kolege su se sreli, a na pitanje savetodavca "kako bi?", savetovani odgovara "Bajna, i sve je bilo baš kao što si rekao". Koleginicu nisu sreli ni na jednoj sekciji tog, ali ni narednih saborskih dana. Nisu ni mogli. Uz pomoć drugarice u hotelskoj sobi, ledom je lečila teže telesne povrede.

Komentar: ne, u ovoj priči ništa nije kao što izgleda. NJih dvojica jesu psiholozi - formalno, a "džukele" stvarno. Psihološkinja nije "kučka"- ona pati od vaginizma (videti Zdravković Jezdimir).

Da zaključim: Budući da su muškarac i žena povezani beskonačnom ljubavlju, iz koje se, biološkim zakonima, produžava ljudska vrsta krajnje je vreme da prestanu da se međusobno zloupotrebljavaju (muškrci ženinu iskrenu ljubav, a žene muškarčevu slepu požudu) radi uživanja u sticanju moći, da jedni druge ne do`ivljavaju kao neprijatelja i "drugu stranu" ve} kao sami sebe u ogledalu kratkog i, božjom voljom, ograničenog života
"Motor je ochigledno seksualni simbol. To se naziva falusni simbol koji se krece. To je produzetak jednog tela, snaga koja se nalazi izmedju nogu"-Dr Bernard Dajmond sa univerziteta za kriminologiju u Kaliforniji
23 Mart, 2009, 19:01:16
Reply #5
 • Deda meraklija
 • ****
 • Posts: 790
 • Ocena: +200/-7
 • Gender: Female
 • Hvala bogu shto sam ateista
TEST: DRAGA ČITATELJKO, JESI LI "KUČKA?" (Na niže navedena pitanja odgovorite zaokruživanjem jednog od dva slova)
1.   Posle njegovog neuspelog zavo|enja u Vašem stanu slučajno čujete "ovcu"
     kako onaniše u Vašem kupatilu. šta ćete uraditi kad izađe iz kupatila?
a) ponudiću mu kafu, kao izvinjenje za nesporazum   b) mamiću ga u krevet
2.   Da bi neki posao ženi bio vrednovan jednako kao muškarcu, ona ga mora uraditi dva puta bolje i tri puta brže. Srećom, to nije teško!
a) netačno   b) tačno
3.   Dvojica muškaraca Vam se žestoko udvaraju. Slučajno, saznate da jedan od njih koristi "vijagru". Kome ćete pružiti šansu ("srce", sebe ili oboje)?
a) Onom bez "vijagre"   b) Onom sa "vijagrom"
4.   Najgluplja žena  je, još uvek, inteligentija od prosečnog muškarca.
a) netačno   b) tačno
5.   Imate priliku da objavite u prestižnom stručnom čaopisu  samostalan rad ili da se pojavite, zajedno sa svojim profesorom, u nekoj TV-emisiji. Vi ćete, naravno, odabrati ovo drugo?
 a) netačno   b) tačno
6.   LJubav si smislili muškarci da bi mogli da "tucaju za džabe"!?
 a) netačno   b) tačno


Kad odradite (samo zene) stavite mi rezultate npr. 1-a i td... pa cu ja da vam kazem rezultate

Objavljeno u "Psihologiji danas", Broj 6, str. 25-29, 1999
"KUČKE!" (ŽENE ZAVISNE OD SLABOSTI MUŠKARACA)
   Prof. dr Petar Kostić, psiholog
PRISTUP PROBLEMU  I DEFINISANJE POJMOVA
« Last Edit: 23 Mart, 2009, 19:03:50 by ZZ »
"Motor je ochigledno seksualni simbol. To se naziva falusni simbol koji se krece. To je produzetak jednog tela, snaga koja se nalazi izmedju nogu"-Dr Bernard Dajmond sa univerziteta za kriminologiju u Kaliforniji
23 Mart, 2009, 21:58:06
Reply #6
 • Starac Focho
 • *****
 • Posts: 1.216
 • Ocena: +112/-19
 • Gender: Male
 • "Be Yourself no matter what"
Hahaha, vredelo je prochitati sve... 25r30wi

"Don't waste time arguing what good man should do, be one, act like one!"
07 April, 2009, 11:49:32
Reply #7
 • Deda meraklija
 • ****
 • Posts: 790
 • Ocena: +200/-7
 • Gender: Female
 • Hvala bogu shto sam ateista
Evo ce stavim reshenje. Poshto vidim da zene nemaju balls da daju svoje
"Kučke" sa "pedigreom" i bogatim socijalnim nasleđem na sve stavke testa odgovara sa "b", "kučka"-početnica meša ("a" i "b"), a ostale žene dosledno biraju "a".
"Motor je ochigledno seksualni simbol. To se naziva falusni simbol koji se krece. To je produzetak jednog tela, snaga koja se nalazi izmedju nogu"-Dr Bernard Dajmond sa univerziteta za kriminologiju u Kaliforniji