Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Poslao: DinaKakav bi trebao izgledati poslovni profil zene i muskarca,u komuniciranju sa saradnicima,u komuniciranju sa poslovnim partnerima u privatnom zivotu?
QuotePoslao: DinaKakav bi trebao izgledati poslovni profil zene i muskarca,u komuniciranju sa saradnicima,u komuniciranju sa poslovnim partnerima u privatnom zivotu?nešto mi ovde nije jasno......citat >u komuniciranje sa poslovnim partnerima u privatnom životu< kraj citata......s poslovni partneri treba izbegavati kontakt u privatnom životu.....moj savet...i toj iz iskustva...ako je slučajno ispušten zarez pa se misli i u privatnom životu unapred se izvinjavam....a će odgovorim kad malko razmislim.... mlogo teško pitanje....za jednostavan odgovor.....
Izvini Gogo zarez nedostaje,cesto mi i koje slovce izleti.A jel da,da je zanimljiva tema?
Poslao: ZZSad je vishak zarez
Poslao: DinaA jel da,da je zanimljiva tema?
vikav da od viška glava ne boli.....(ponekad)
Poslao: Maja S.Sto se tice izgleda, oblacenja...osnovna pravila koja zena mora da ispostuje su sledeca: `Zena uvek mora na sebi da ima suknju do kolena. `Kosulju`Lepe ciste salonke.`Nesme imati previse nakita na sebi. `Prsti moraju biti sredjeni a nokti namazani.`Treba se uvek rukovati sa poslovnim partnerom uz lagan stisak ruke.