Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Alkoholicari svih zemalja ujedinite se!!!!!!
http://Apstinenti ili trezvenjaci čine manjinu u društvu i ima ih svega pet odsto od ukupnog punoletnog stanovništva. Oko 70 odsto ukupnog stanovništva starijeg od 18 godina konzumira alkohol u skladu s društvenim normama, a povremeno se opija. Iz ove kategorije umerenjaka se regrutuju alkoholičari. Od deset do 15 odsto njih postaju zavisnici. Problematični potrošači i alkoholičari čine 25 odsto odrasle populacije i često je problem postaviti dijagnozu jer se postavlja pitanje da li je u pitanju bolest, ili životni stil – objašnjava dr Popović.[/
Quote from: Jack Daniel on 20 Jul, 2009, 16:44:36Alkoholicari svih zemalja ujedinite se!!!!!!Quotehttp://Apstinenti ili trezvenjaci čine manjinu u društvu i ima ih svega pet odsto od ukupnog punoletnog stanovništva. Oko 70 odsto ukupnog stanovništva starijeg od 18 godina konzumira alkohol u skladu s društvenim normama, a povremeno se opija. Iz ove kategorije umerenjaka se regrutuju alkoholičari. Od deset do 15 odsto njih postaju zavisnici. Problematični potrošači i alkoholičari čine 25 odsto odrasle populacije i često je problem postaviti dijagnozu jer se postavlja pitanje da li je u pitanju bolest, ili životni stil – objašnjava dr Popović.[/Ne i ne,antialkoholicari ujedinimo se,imamo prava na jedan trezni svet,koji je mnogo lepsi,delujmo konstruktivno, zivot je i onako nekih 70 god.a u jacijeh 80 god.pa zasto bi ga proveli u pijanom stanju?Ako se radi o stilu zivota,treba ga pod hitno promeniti.Bravo Stanislawe,samo nastavi apstinencijom videt ces ,zivot treznih ljudi je lepota.
Mislim svakako da postoje ljudi cega smo svedoci i ovde na forumu koji tako otvaraju teme o ljudskim gresima i porocima da bi ispali gotivniji.
Paaa,Ma koliko ovo chudno zvuchalo, moram se slozhiti sa Dinom. Problem alkoholizma je veoma zamrshen, i tu vishe stradaju okolina nego sami alkoholichari. Pogotovo nejach. Takodje, ma koliko bio tezhak ili nefer zhivot, to nikako nesme da bude opravdanje za situaciju ili sklonost ka alkoholizmu i narkomaniji.Srbijaje, svi to znamo, u govnima do gushe. Josh je ova kriza izgovor da se smanje plate ili otpuste radnici. Ja sam tipichan primer, te fore... Ali da sad ja tamo se uvalim u neku kafanu i dajem kintu na alkohol i stvaram neku iluziju gde sam ja neki hadzija ili beduin... Mislim, dajmo se uozbiljiti.Nemam nishta protiv ljudi koji povremeno konzumiraju alkohol, ali imam protiv onih koji ga konzumiraju u velikim kolichinama i totalno van dnevnog rasporeda.Koja je svrha zhiveti u nekoj svojoj imaginaciji?!?bezi zeko bezi zeko pravi kupus je daleko...chudni kupus chiji ukus tera te da pravis dzumbus...
ali imam protiv onih koji ga konzumiraju u velikim kolichinama i totalno van dnevnog rasporeda.
pa zna se pravilo:rakijica ujutro uz kashichicu meda, pre ruchka chaashica za apetit,apolsle toga pivce ladno. Uveche chasha vina, ali samo ako ide sex posle toga. U suprotnom nishta od ovoga ne vazhi. hehe