Welcome to Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Author Topic: Skola po meri deteta  (Read 1589 times)

0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.

19 Oktobar, 2009, 18:24:28
  • Moderator
  • Deda meraklija
  • *****
  • Posts: 650
  • Ocena: +62/-9
  • Gender: Female
UNICEF
PEDAGŠKO DRUŠTVO SRBIJE
OBRAZOVNI FORUM

Postovane kolege pedagozi i psiholozi,

u sklopu realizacije projekta "Škola po meri deteta" molimo Vas da odvojite malo vremena (iako je pocetak nove školske godine i znamo koliko ste optereceni obavezama na poslu) i odgovorite na upitnik (link za preuzimanje upitnika možete pronaći ispod ovog teksta). Upitnik se sastoji od 8 pitanja. Molimo Vas da odgovarate onako kako Vi vidite ove probleme iz Vašeg profesionalnog iskustva. Svi dodatni komentari povodom pojedinih pitanja ili upitnika u celini su dobrodošli i možete ih dopisati na kraju upitnika.

Na upitnik bi trebalo da odgovori pedagog ili psiholog škole (ili oba saradnika ako ih škola ima)

Popunjene upitnike molimo Vas da pošaljete elektronskim putem na mejl adresu Pedagosko drustvo Srbije:drustvo@pedagog.rs   najkasnije do 18.9.2009.

Zahvaljujemo Vam se na saradnji,

U ime ŠMD tima: Biljana Radosavljevic, predsednica Pedagoškog društva Srbije i Slobodanka Antic, rukovodilac projekta

PREUZMITE UPITNIK (WORD fajl)

O PROJEKTU

Škola po meri deteta (Child-Friendly School) je univerzalni program ili bolje reci, široki medunarodni pokret koji se realizuje u svetu, pod pokroviteljstvom UNICEF-a sa ciljem da se obrazovanje u potpunosti utemlji na odredbama Konvencije o pravima deteta. Svaka od zemalja ima svoj specifican projekat  ali dele ovaj zajednicki cilj i ideju. Kod nas je ovaj program deo Nacionalnog plana akcije za decu (strateski cilj 6), a njegovu realizaciju je podrzao Savet za prava deteta Srbije i UNICEF Kancelarija u Beogradu. ŠMD projekat specificno razvijen za našu sredinu, realizuje od 2008. godine, Obrazovni forum (osnovni tim: Ivan Ivic, Slobodanka Antic, rukovodilac projekta, Ana Pešikan, Biljana Radosavljevic, Nataša Stojanovic i Snežana Marinkovic) u saradnji sa Ministarstvom prosvete Srbije i Pedagosko drustvo Srbije, a uz pomoc UNICEF Kancelarija u Beogradu.
http://www.pedagog.rs/upitnik%20spmd.php