Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Zvuči toliko dobro da prosto čovek sumnja da je istinito. Ako je to tako svaka čast čoveku, i ako iza ovoga ne postoji neka druga strana priče. Kod nas je karakteristično da se politikom bave ljudi koji su neostvareni, tj nisu se pokazali u nijednoj drugoj oblasti društvenog života. Znam da u Hanu postoje uspešni privrednici kojima sigurno bavljenje politikom ne bi služilo za lično bogaćenje, oni koji nisu svoju imovinu stekli pljačkajući društvena preduzeća, državne fondove ali sam siguran da neće niko da prihvati takav izazov jer Han plovi rekom bez povratka već par godina. Surdulica je očigledan primer, ne verujem da je ovom čoveku motiv za bavljenjem politikom novac jer ga on ima a koliko čujem vlasnik je privatne firme.
Pomoć samohranim majkama Za 115 samohranih majki u surduličkoj opštini iz opštinskog budžeta u prošloj godini izdvojeno je oko 600.000 dinara, dok su učenici osnovnih i srednjih škola nagrađeni sa oko pola miliona dinara za postignute rezultate.
Asfaltiranje puta prema Vlasinskom jezeru je od vitalne vaznosti za taj deo zemlje.A Vlasinsko jezero je ne iskoristeni prirodni resurs.Prvo vazduh koji je besplatan i nezamenjiv,a onda i samo jezero i razvoj ribarstva,koje bi moglo u mnogome pomoci privredi u tom kraju....
Sto ima novoga na podrucju kulture?Koje i kako deluje kulturno-umetnicko drustvo?I koliko opstina podstice rad kulture?Samo mi nemoj reci da su kafici najveci domet kulture.