Login
Total Members Voted: 11
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Duze vreme razmisljam da otvorim Igraonicu u Hanu pa me zanima vase misljenje. To ce naravno biti Internet caffe sa full opremom. Naknadno ubacivanje Sony PlayStation 3 i naravno manji sank za pice, itd...Sta mislite jel ovo moze da radi u Han i jel vredi ulagati u tako nesto?Hvala.
Imam kumasina u Skopje sto se obogatio sa igraonicu. Poceo na malecko sa 7-8 kompjutera, i sony keca u podrum u svoju kucu, a sad ima mislim 3 igraonice u centar.ALI, Skopje je malo vece od Vladicken. Ljudi imaju vis pare u Skopje, i on kad je poceo skoro niko nije imao komp, a sad u Han ja mislim da vise i vise ljudi imaju komp i internt kuci. Zasto onda da placaju da igraju u igraonicu kad mogu kuci?
taj lokal kod duvansku nije bas najbolja ideja..mozes da ustedis na kiriju, ali ce izgubis na promet. a lokala onoliko u centar! ce radi to u han, zoki drims napravi kafanu od video klub, svasta se moze osmisli tu...oni hodnici u prizemlje u dom omladine zvrje prazni, mozda bi ti tu dali da iznajmis prostor, ako ih lepo zamolis a ima i dve terase ispred, kako prema robnu kucu , tako i prema new most. cenim da ce ti uzmu manje pare nego neki privatnik. a i lokaciju bolju ne mozes da nadjes
A gde mogu ja da uzmem taj start-up kredit? Ocu da otvorim farmu u ravnu reku? GG HF
E ovako...Ja imam lokal preko puta duvanske, ali ne znam koliko bi tu radila igraonica. Sat vreme u igraonicama nije ispod 60dinara, kompove mogu da nabavim za 18000din i to dobijam popust ako uzimam vise i na operativne sisteme takodje. Struja oko 5000 do 8000 najvise... Ubacim pice, original igrice, sony, ispred ima terasica pa leti mogu i stolovi da se stave... Razmislicu jos malo