Welcome to Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Author Topic: Saznajte Više: Intervju Sa Savezom Jugoslavena  (Read 770 times)

0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.

06 Maj, 2010, 13:36:42
  • Novajlija
  • *
  • Posts: 16
  • Ocena: +0/-0
    • Alternativna Valuta Crom
Josip Broz Tito i Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija su uvijek bili aktualne vruće teme na kojima se i dan danas lome mnoga pitanja i o kojima se vode žustre rasprave. Razlog je vjerovatno vrlo jednostavne prirode, obećanja, ideje, želje i snovi novonastalih zemalja iz pepela bivše države, nisu se ostvarili. Jugoslavije više nema, no jesu li jugoslavenstvo i ideje o jugoslavenstvu doista mrtve?

Nedavno, točnije 21 ožujka ove 2010 godine je u Zagrebu na inicijativu članova koordinacionog tijela Udruženja "Naša Jugoslavija" održan osnivački skup Saveza Jugoslavena. Vjerovatno ste o tome imali prilike nešto čuti, rijetko koji medij nije plasirao u javnost ovu vijest prilikom čega su čitaoci mogli saznati da je o ovom udruženju poznato relativno malo detalja, sve je izgledalo nekako "mistično".

Jugoslavije više nema no je li jugoslavenstvo mrtvo? Na provokativna pitanja Crom Alternativnih Vijesti odgovaraju Naša Jugoslavija i Savez Jugoslavena.

Evo dakle prilike da saznate puno više o "Savezu Jugoslavena" i "Našoj Jugoslaviji", koji su uopće stavovi ove zajednice ljudi u odnosu na aktualnu društvenu problematiku?

Savez Jugoslavena - Naša Jugoslavija: Ekskluzivni Intervju Za Crom Alternativne Vijesti

.