Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Zato dr.med.veterine N.Mitrovicu greške ispravite tim konkretnim potezima
ma daj, ne duguju nikom nista..kako to duguju narodu urbanu i ruralnu kulturu - zivljenje,ciste ulice,sredene trotoare ...deci,omladini stanovnicima i turistima V.Hana kulturni program 2010 i 2011 godine duguje objasnjenje i zaposlenje strucnim ljudima... kao i objasnjenje zasto jos uvejk N.Mitrovic gaji i cuva ,platom isplacuje nestrucne ljude oko sebe pr. M.Andrejevic bez diplome ili tekstilnog radnika u C.Kulture direktor CK.S.Bozovic .. naravno da bi on kao predsednik dalje brao i uzimao novac...naravno ne duguje smara on ...koji fol pitajte ostale
definitvno niko od vas bas nista NErazume i NEcita i NEradi kako treba .. NE interesuje me STA SU ONO HTELI i ko su to oni ... dotice me se samo sta, skim i gde ja hocu da radim i zivim ... tako poslusaj me - dogovicemo se to gde sam ,sta sam i skim sam se tebe i V.Hana vise ne tice - dotice... kao ni mene sta si i ko si ti a sto niko pa ni ti NEznas sta je PEJZAZNA ARHITEKTURA tu vam nema pomoci ..ali stvarno nemaa o VIII stepenu -diplomi HKU urban dizajn NL ...necu ni da pisem to je za VAS latinicapozdravps.NEzelim da se dopisujem, nema lazi prevare,ruckova i dr.manipulacija samnom zato je ono sto je ono u V.Hanu ,zato je sto je nista u C.Kulture ...i zato su pali pokloni parfemi i ruckovi sa drugima ... uostalom cela tema je gde se predsednik dopisuje sa narodom kao izvinjenje DS-u centrali , a ne izadje na ulucu i suoci se sa stanovnicima V.Hana. pss. imate bitnijih globalnih stvari u V.Hanu nego da se pojedincem u prolazu dopisujete http://www.vranjske.co.rs/vest.php?id=1022 izvor vranjske
definitvno niko od vas bas nista NErazume i NEcita i NEradi kako treba .. NE interesuje me STA SU ONO HTELI i ko su to oni ... dotice me se samo sta, skim i gde ja hocu da radim i zivim ... tako poslusaj me - dogovicemo se to gde sam ,sta sam i skim sam se tebe i V.Hana vise ne tice - dotice... kao ni mene sta si i ko si ti a sto niko pa ni ti NEznas sta je PEJZAZNA ARHITEKTURA tu vam nema pomoci ..ali stvarno nemaa o VIII stepenu -diplomi HKU urban dizajn NL ...necu ni da pisem to je za VAS latinica