Welcome to Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Forum po moj merak @ VladicinHan.com

Author Topic: NOGA PRAVDE  (Read 771 times)

0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.

13 Novembar, 2010, 16:14:57
  • Deda meraklija
  • ****
  • Posts: 509
  • Ocena: +59/-28
  • Gender: Male
Aprila tekuće godine stigo mi je poziv u kome je pisalo da je protiv mene pokrenut prekršajni postupak. Ne znajući o čemu se radi, a znajući da me alchajmer zaobilazi, uputio sam se do prekršajnog suda ne bi li mi “noga pravde” saopštila da sam 2008-me legitimisan od strane vlasnika niske inteligencije, u narodu znanog kao “policajac”. Tom prigodom, videvši moje mesto prebivališta, organ (polni) me je upitao - šta ja ovde radim; pretećim tonom, kako organ to inače i čini (O njegovim razlozima postoji čitava grana psihologije, no ovaj tekst je o mom problemu). Pošto sam po difoltu deklarisan kao pripadnik otpadničke grupe znane kao: "ti mladi danas" ponosno odgovorih - studiram!.

Dve godine nakon toga pravda mi saopštava moje nepočinstvo. Pitala me je da potvrdim istinitost susreta sa uskraćenim za inteligenciju, što sam i učinio, uz dodatak da sam samo odgovorio na pitanje, te da niko nije bio ljubazan da mi napomene, kako bih uopšte znao, da je  ilegalan boravak u sopstvenoj državi nešto što postoji, i otkrije ostale retardluke sudske birokratije, a u skladu sa mojim prekršajem, koji su se tog trenutka sunovratili na mene. Tako je debeli metuzalem, istrajan u nameri darivanja pravde i ubeđenju da njegovo gostovanje na planeti zemlji prevazilazi konstataciju koju sam glasno izgovarao u svojoj glavi - ti jadni ostatku nesrećnog oca – sročio izjavu u moje ime, u kojoj  se ja povinujem i priznam svoje potonuće u zločin, iako ništa slično nisam izgovorio.

Ultimativna obmana iliti pravda, zaštitnik bogatih, neodgojenih i krivih, zakucala  je još jednom na moja vrata pre dva dana da me obavesti kako ona ipak ima milosti i prema nama koji gledamo svoja posla i bavimo se boljenjem dupeta u pokušaju da isplivamo iz govana kojim nas kontinuirano snadbevaju njeni sprovodioci, a za uzvrat od mene traži 5800 dinara ili 6 dana robije, nadajući se da će mene gresnog naučiti pameti.  Šta ovo znači? Pa, kako sam kasnije doznao, jedan od zlocčna koji ja od rodjenja činim, jeste oglušavanje o birokratski pakao od kojeg koristi jedino ima sopstvena šteta, te da je neodgovorno mirno hodati planetom bez prethodnog žigosanja, ali je poželjno i korisno sa aspekta drzavnog deficita. U to ime predlazem još semafora, besmislenih izmišljotina, pretplatu na oralni seks, i zabranu gadjanja puževima...

Ovaj pokušaj isterivanja crkavice iz mog već bušnog džepa od strane malopre pomenutog metuzalema,  - čiji je savetnik 50-godišnji himen koji već od 28-me donosi odluke iz dubine njenog medjunozja, umesto nje - uterivajući istovremeno pravdu, koja očevidno svojim mačem barata vezanih očiju, dok joj tas prevaga na stranu šljama, snobova, ubica i lopova, izneo sam kako bih reko samo jedno:

(j)ebi se pravdo!

P.S. Posto na forumu obitavaju organi reda takodje, podvlacim da je policajac iz moje price ispoljio nizak prag inteligencije te da se opaska odnosi na njega.
« Last Edit: 13 Novembar, 2010, 16:20:46 by Igor_TECH a TECH »