Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ceko,kada nameravate da odrzhite reload, da nas ne poklopite za Rock Garden. Daj da sednemo i da se dogovorimo Surdulica i Han pa da to nekako utanachimo u razmaku od nedelju dana. da se ne blokiramo a da bude korisno za obe strane. + mozhesh da ugovorish sa bendovima odavde za svirku. A, shta mislish?
A Ceko spremi li ti neki plan, program sa kojim ćeš da izađeš pred čelnike opštine? Jesi tražio neki sastanak sa njima? Šta konretno planiraš i sa koliko novca treba opština da ti pomogne. Mislim da kasniš malo sa organizacijom.
Sa sponzorima smo slabi, ali ako ti zatreba bilo kakva pomoć, tu smo.
Quote from: jovana2991 on 19 Mart, 2009, 00:04:19Sa sponzorima smo slabi, ali ako ti zatreba bilo kakva pomoć, tu smo. pa ono......(hah_sta sam sad pomislio)....stid me je.
koncepcija je da koncepcije nema.prethodno receno dobija smisao nakon ideje koja je: Hajde da se nesto voleno dogodi u ovom gradu,hajde da ova deca koja dalje videla nisu (ne krivim samo njih) od granda i ostalih zlocina sa televizije , vide i nesto drugo.Hajde neka budu deo necega.Hajde da im pokazemo , zainteresujemo , hajde neka imaju izbor.Hajde da obojimo ovo sivili bojama radosti srece ( i dobrim zenama. Jovana javi se oko detalja na PM ). Hajde da dovedemo ljude u ovaj grad.Hajde nek im idoli ne budu majmnski prizori sa TV - a.....to bi bila osnovna ideja....cela manifestacija ce vremenom poprimiti edukativni karakter uz propratne radionice.....Za mnoge je sve to skup alkoholicara i narkomana ali ima i kulture i istorije u muzici kao i niz drugih carobnih stvari....Zbog svega navedenog sadrzaj je manje bitan...kao i trajanje.Te sitnice ce , kao sto rekoh , evoulirati vremenom jerbo bitno nam je da se svest omladine malo aktivira.