Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Odlično smo odigrali sinoć posle duže vreme... Nismo se branili, a i kad smo dali prvi gol išli smo na to da damo još koji, a ne ono čuveno 1:0 pa se branimo dok protivnik ne izjednači.
Covece , pa mi mnogo dobro stojimo (pu,pu..kuc,kuc,). Kolko sam ukapirao iz tabelu nama su glavni protivnici litvanci a cenim ga da ce oni kiksnev jos sad. S koga oni igrav? Ja sam uvek optimista bio ali sve onako navijacki ali kad pogledas sad pojedinci i kako tim ponekad funkcionise pa mi bato sad ako ne napravimo nesto ja neznam kad cemo. Ovakva generacija nece se ponovi jos dugo , mislim sa ovakav potencijal i to je realno , cak su i englezi u jedan caspopis napisali STIZU SRBI!
to je pisalo u guardianu. ova generacija je mnogo dobra, ali klinci koji stizu mozda su jos jaci. samo da nabrojimo neke - subotic, ljajic, daniel aleksic, kacar (koji je jos igra za mladu repku), tosic, filip djuric, krsticic (sampdoria), stevanovic ( jos uvek igra za kadetsku reprezentaciju i za shalke, ima da bude strasan play), tomic, sulejmani, rajkovic...ima jos mnogo dobrih klinaca
Može lako da se desi i da gi icepimo...
Quote from: peca stubal on 28 Mart, 2009, 11:18:09 Može lako da se desi i da gi icepimo...može, može,.... 0:1 !!!