Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
A sto su ukinuti prenosi??? Nije valjda da ce hanski koernikus prenosi Wimbledon pa da nema termini za hansku skupstinu
Niko ljude nije terao da potpisu ugovor na toliko vremena.I ja sam na vasoj strani i sve vas podrzavam ali nije u redu da se neplaca.Razumem da je cena velika i da malo ljudi moze da placa kablovsku i internet plus.Ali opet napominjem niko vas nije terao da potpisujete ugovor na toliki dug period.I ja imam kablovski internet ali nisam potpisao nikakav ugovor,platio sam 2000 i mogu da se iskljucim kad god pozelim.I zbog toga sam platio 2000 din jel sam se plasio da moze da poskupi ili tv ili internet.Pre nego sto se nesto potpishe mora dobro da se razmisli sta se potpisuje.Jedino ne podrzavam neplacanje tv ili interneta.Ako nemash iskljuci ako imash placaj brate niko te silom ne tera na nista.A ko je potpisao ugovor na 1 ili 2 god niko vam nije kriv sami ste krivi.Opet napominjem samo ne tolerishem ne placanje kao na foru ne mogu mi nista zajebacu ih,namerno necu da placam,to je debilizam po meni.Necesh da placash brate na sud izvolte pa platish duplo,i zavrsena stvar.