Login
0 Members i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Kad ce kablovski internet?Ae nek neko obavesti ove iz kopernikusa da pogledaju ovu temu...
Ja bih malo o studiju , tj. o emisijama koje smo gledali do sada.Prvo, studio je odradjen totalno amaterski, gosti im upadaju u one fotelje, pa svi izgledaju iskrivljeni i zavaljeni. Zvuk je katastrofa, osvetljenje isto. Ono sto je mene iznerviralo kad su sad gostovali predsednik, Dejan Nikolic i Sinisa Simonovic je sto se ljudi nisu mogli ukljucivati u program, iz tehnickih razloga. Ako vec nemas uslove, nemoj ni da nudis tu uslugu, jer izgleda namesteno i neozbiljno. Drugo, oni nemaju skolovane, ili makar prinaucene novinare, pa tako imamo slucaj da se voditelj emisije vrti u stolici, ne zna sta treba da kaze, a kamoli da pomogne gostima u studiju, a jedna od najbitnijih uloga voditelja je da gosta oslobode treme i pomognu mu da kaze sta ima. Moja preporuka je da, ako planiraju da imaju program, pod hitno zaposle novinare ili makar posalju postojece na obuku.
Pod hitno da izbace oni programi sa vracarice i vidovnjaci, neke nagradne igre i sl.A sto se voditelja u Kopernikus emsijama tice mogli bi stvarno da nadju nekog ko bi kolko tolko mogao da sklopi bar dve recenice.
A što se tiče studija sreća je što u poslednje vreme vozovi ne idu često inače bi bilo u sred emisije VRRRRR.......Ton užasan, kamera šeta, stolice škripuću (jer se voditelj vrti za vreme emisije), ne pripremljena pitanja kao ni koncept emisije...Bolje je samo da prenose lokalne sportske događaje bez komentara.Ništa nije bolje ni na Radio Hanu. Kad čujem ujutru u 7 Ivicu Vuka dođe mi da skočim kroz prozor...ali nema vajde, prvi je sprat
... Kad čujem ujutru u 7 Ivicu Vuka dođe mi da skočim kroz prozor...
I to je jos jedna nasa ~stara boljka~.Uvek se za neke voditelje po emisijama ~utrpavaju~ ljudi koji blage veze nemaju s time iako neki godinama vec rade po raznoraznim medijima. Sve neki nemusti i nepismeni ljudi. Ne znam po kojim kriterijumima ih biraju.