Login
0 Members i 1 gost pregledaju ovu temu.
Varira od osobe do osobe, nekima mogu da oprostim nesto... dok kod drugih...Ali eto, da kazem, izuzetno mi ide na zivce kad neko pise w umesto v. Vrhunac gluposti.
ili sh kao š i ch kao č. Izvinjavam se pojedincima koji to koriste, ali meni se lično ne sviđa i pomalo mi ide na živce...
Quote from: jovana2991 on 26 April, 2009, 03:56:41ili sh kao š i ch kao č. Izvinjavam se pojedincima koji to koriste, ali meni se lično ne sviđa i pomalo mi ide na živce... Izvini, ali kada sam ja pocheo da koristim tastaturu, to je bio jedini nachin da se napravi razlika izmedju datih slova. A s'obzirom da tipkam relativno brzo, nemash pojma koliko mi prave probleme nasha slova. zhao mi je shto te nerviram, ali nemam nameru da menjam nachin tipkanja... sorry
Quote from: djole on 25 April, 2009, 22:13:21Varira od osobe do osobe, nekima mogu da oprostim nesto... dok kod drugih...Ali eto, da kazem, izuzetno mi ide na zivce kad neko pise w umesto v. Vrhunac gluposti.ili sh kao š i ch kao č. Izvinjavam se pojedincima koji to koriste, ali meni se lično ne sviđa i pomalo mi ide na živce...
Poslao: MijaNajviše me nervira neiskrenost i nepoštovanje dogovora a toga u Hanu ima na pretek.