Navigacija
Mali doprinos promociji privrede i potencijala Vladičinog Hana

Pričaj da te ceo Svet čuje!

Obaveštenja
Trenutno na Forumu
13 gostiju, 0 korisnika
Poseta sajta od 9.aprila 2007.
posete
Najveći privredni subjekti
Hanplast

A.D. "HANPLAST"

"Hanplast" AD danas razvija proizvodni program koji u svom asortimanu ima preko dve stotine artikala, na bazi plastificiranja platna i papira, izrade više vrsta plastičnih folija kao i konfekcijskih proizvoda iz oblasti HTZ opreme, vojne opreme i opreme za lov i ribolov.

Surdulički put bb, Vladičin Han
Website: www.hanplast.co.rs
-------------------------------------------------------------------------------

A.D. "FOPA"

Proizvodni asortiman: proizvodnja ambalaznog papira , proizvodnja valovitog kartona-ploce , proizvodnja kartonskih kutije , prizvodnja i snabdevanje parom , sakuplanje sirovina-starog papira.

Industrijska zona , Suva Morava, Vladičin Han
Website: www.fopa.co.yu
-------------------------------------------------------------------------------

D.P. P.K. "DELIŠES"

Poljoprivredni kombinat Delišes. Nekada najveći te vrste na Balkanu, poznat prvenstveno po "HANI" sokovima i kašicama za bebe, ali i celokupnim asortimanom proizvoda od voća i povrća i mleka. Danas delimičnim restruktuiranjem i ne tako uspešnim procesom privatizacije Delišes nudi sledeće proizvode : Koncetrati od voća , zamrznuto, konzervirano povrće, sveže i smrznuto voće, osvežavajuća pića. Celokupan profil preduzeća možete pogledati na sajtu agencije za privatizaciju, jer je u toku privatizacija i poslednjeg "naslednika" nekad velikog Delišesa. link: profil P.K. Delišeshani sokovi
Svetosavska 78, Vladičin Han (381)017/473-047
-------------------------------------------------------------------------------

A.D. "BALKAN BRICK"

Društveno preduzece Industrija gradjevinskog materijala.
Proizvodnja opeke, crepa i sl. od gline.

Ulica Moše Pijade broj 25, Vladičin Han
Tel. (381)017/473-822;  017/473-836; 064/488775
-------------------------------------------------------------------------------

FOM "JUŽNA MORAVA"

Preduzeće za proizvodnju, preradu i promet obojenih metala.
Proizvodnja izolovane žice i kablova.

Industrijska zona bb Suva Morava , Vladičin Han
Tel. (381)017/472-382

-------------------------------------------------------------------------------

G.N. KOMERC-INŽENJERING DOO, VLADICIN HAN

Preduzeće G.N. Komerc-inženjering osnovano je 2004. godine. Preduzeće se bavi proizvodnjom i prodajom trpezarijskih stolica i stolova i opremanjem restorana, hotela, kafića i drugih objekata. Nas karakteriše moderan i atraktivan dizajn naših proizvoda, izradjen od kvalitetnih i atraktivnih materijala. Stolice su ergonomski dizajnirane, a trpezarijske stolove karakteriše moderna ravna linija. Celokupan asortiman je izradjen u kombinaciji bukovog masiva i furniranog medijapana, presvučen modernim materijalima, lakiran visokokvalitetnim lakovima. Atestiran i proveren kvalitet i čvrstina proizvoda. Preduzeće ima zaokružen proces proizvodnje, u čijem sastavu se nalazi radna jedinica mašinske obrade, krojenje i šivenje, tapetarija i lakirnica. Osnovna obeležja razvoja preduzeća su: kvalitet, kvantitet, kontinuitet i konkurentnost.

RATKA SOFIJANIĆA 26A , Vladičin Han
TEL. +381 17 475092;
FAX +381 17 474716 ;
e-mail: gnhan@ptt.rs
website: GNkomerc

Potencijali za turizam i rekreaciju
Planina Kukavica

Potencijal za razvoj turizma u opštini Vladičin Han je i planina Kukavica, koja je smeštena između Vranjske kotline na jugu, Leskovačke na severu, odn. Grdeličke klisure na istoku i doline Veternice, sa najvišim vrhom Vlajnom (1441 m). Ovako ograničena zahvata 587 m2. Planina Kukavica raspolaže prirodnim uslovima za razvoj planinskog i lovnog turizma, obzirom na bogatstvo lovne divljači, od kojih su najznačajnije divlje svinje i srneća divljač. Ostale vrste divljači i ptica, kao i prisustvo predatora, dominiraju ovim prostranstvima kojima J.P. “Srbija sume” gazduje preko ustanovljenog lovišta “Kukavica” koje se nalazi na 1360 m n.v. Kapacitet lovačkog doma je 37 ležajeva. Na Kukavici se na, na 1270 m n.v., nalazi još i planinarski dom “ Preka voda “ vlasništvo P.S.S. Srbije kapaciteta 48 ležajeva. Planina Kukavica raspolaže prirodnim uslovima za proizvodnju ekološke hrane (žitarica, krompira, povrća ...)

JOvačko jezero

Velikim klizištem tla nastala su Jovačka jezera (njih preko 10) i stvorena je lepota koje u okruženju nigde nema. Ovaj ogromni potencijal jedino iskorišćavaju brojni ribolovci iz Srbije i inostranstva, koji vikendom preplavljuju okolinu jezera. Nikakva turistička infrastruktura ne postoji sem privatnih kuća čiji ljubazni vlasnici rado izlaze u susret običnim zahtevima ribolovaca i kampera.

 

 

Za bolje upoznavanje Vladičinog Hana, obavezno posetite GALERIJU FOTOGRAFIJA!


Početak:Kontakt:Razmena linkova:Marketing:Knjiga utisaka:Mali oglasi
Sva prava zadržava VladicinHan.Com © 2007-2011 • Design by Remedium Web Solutions